Ki-Aikido introductiecursus vanaf 10 januari

20150708_MIII_22040

Introductiecursus ki-aikido

Groepsfoto van enkele leden van Ki-aikidovereniging UtrechtVanaf 10 januari 2018 organiseert Ki-Aikidovereniging Utrecht weer haar 6-weekse introductiecursus! Wil je graag uitgebreid kennismaken met de ki-aikido technieken? Vind je het ook leuk om meer te weten te komen over de geschiedenis, filosofie en etiquette van deze krijgskunst? Dan kun je je door onze inspirerende en ervaren aikidoleraar Pim van Dun gedurende deze weken wegwijs laten maken in het ki-aikido.

En dat voor maar 25 euro voor de gehele introductiecursus!

Tijdens de cursus zal je te maken krijgen met het ki-aikido van grootmeester Kenjiro Yoshigasaki. Hij ziet aikido als de weg om die situatie te creëren waarin een aanval moeilijk tot stand kan komen. Je leert niet alleen om te gaan met een aantal grepen en stoten, maar maakt tevens kennis met de bokken (houten zwaard) en de jo (houten stok). Daarnaast krijg je training in het veilig vallen en rollen. Bovendien zal je te midden van de huidige leden de voorbereidende oefeningen doen onder leiding van Marco van Batenburg.

Lees hier het verslag van de ervaringen van een cursist in september 2017 voor een verdere indruk van onze introductiecursus.

Praktische informatie

De datums van de wintercursus zijn als volgt:

 • 10 januari
 • 17 januari
 • 24 januari
 • 31 januari
 • 7 februari
 • 14 februari

De lessen vinden plaats in onze eigen dojo (zaal) in Sporthal Lunetten, op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Voor eventuele vragen kun je terecht op onze contactpagina. Wij hopen je te zien bij onze introductiecursus!

Inschrijfformulier

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht