Introductiecursus Ki-Aikido 2022

20150708_MIII_21917

Introductiecursus ki-aikido

Foto van enkele leden van Ki-aikidovereniging Utrecht in seiza houding

Vanaf woensdag 14 september 2022 organiseert Ki-Aikidovereniging Utrecht weer een introductiecursus! Wil je in zes weken uitgebreid kennismaken met ki-aikido? Vind je het ook leuk om meer te weten te komen over de geschiedenis, filosofie en etiquette van deze krijgskunst? Dan kun je je door onze inspirerende en ervaren aikidoleraar Pim van Dun gedurende deze weken wegwijs laten maken in het ki-aikido.

En dat voor maar 25 euro voor de gehele introductiecursus!

Tijdens de cursus zal je te maken krijgen met het ki-aikido van grootmeester Kenjiro Yoshigasaki, die in 1977 naar Europa kwam om het ki-aikido te verspreiden. Je leert in de cursus niet alleen om te gaan met een aantal grepen en stoten, maar maakt tevens kennis met de bokken (houten zwaard) en de jo (houten stok). Daarnaast krijg je training in het veilig vallen en rollen. Bovendien zal je te midden van de huidige leden de voorbereidende oefeningen doen onder leiding van Marco van Batenburg.

Lees hier het verslag van de ervaringen van een cursist in september 2017.

Praktische informatie

De data van de introductiecursus zijn als volgt:

 • 14 september
 • 21 september
 • 28 september
 • 5 oktober – betreft een les waarin wordt meegetraind met de aikidoka’s
 • 12 oktober
 • 19 oktober

De lessen vinden plaats in onze dojo (zaal) in Sporthal Lunetten, op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Voor eventuele vragen kun je terecht op onze contactpagina. Wij hopen je te zien bij onze introductiecursus!

Inschrijfformulier

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht