Martial Arts Festival Utrecht 2018

mafbeelding

Martial Arts Festival

Martial Arts Festival Utrecht 2018 1Zaterdag 3 februari staan wij, net als vorig jaar, van 15:45 tot 16:35 op het Martial Arts Festival in Utrecht. Dit is een evenement waarbij wij en 15 andere verenigingen workshops en demonstraties geven aan iedereen die geïnteresseerd is in krijgskunsten. Ons eigen verenigingslid Jurjen zal de workshop leiden.

Toegang tot dit evenement is gratis.

Locatie: Sporthal in Nieuw Welgelegen.

Tijd:  10:00 tot 16:45 uur.

Extra informatie

Samen met 7 Utrechtse verenigingen met verschillende Martial Arts achtergronden, waaronder die van ons, heeft de VSU (Vereniging Sport Utrecht) opnieuw het Martial Arts Festival georganiseerd.

Programma 2018

Het tweede Martial Arts Festival vindt plaats in de sporthal in Nieuw Welgelegen op zaterdag 3 februari 2018. Om 10:00 uur is er een gezamenlijke opening door onder andere Wethouder Sport Paulus Jansen. Daarnaast zullen de verenigingen Defense4All, Takeda Budo en Zwaard & Steen zorgen voor drie spectaculaire openingsdemonstraties. Tussen 10:45 uur en 16:35 uur zullen verschillende deelnemende verenigingen uit Utrecht hun vecht- en krijgskunsten tonen door middel van demonstraties en workshops. Daarna is er nog een korte afsluiting.

Meer informatie over de deelnemende verenigingen en het programma is te vinden op http://martialartsfestival.nl/.